Vakantiepark In 't Bos

Het in Winterswijk gelegen vakantiepark in ’t Bos kenmerkt zich door de rustgevende ligging. Het vakantiepark ligt te midden van de bossen en er is een prachtig natuurreservaat met uitkijktoren op slechts vijf minuten lopen te vinden. Verder kunt u genieten van een geheel vernieuwde trimbaan en speelbos. Rondom het park zijn er verschillende wandel- en fietsroutes uitgezet. Heeft u na het wandelen of fietsen honger of dorst gekregen, dan kunt u plaatsnemen in het gezellige restaurant  ’t Rommelgebergte. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig. 

Alle vakantiewoningen zijn geschikt voor mindervaliden (met uitzondering van Finnhouse In ’t Bos). Als u komt voor de natuur en de rust, dan is dit vakantiecomplex absoluut een aanrader voor u.

 

Op drie kilometer van het vakantiepark ligt het gezellige centrum van Winterswijk. In de omgeving van Winterswijk zijn er volop wandel-, fiets- en paardrijmogelijkheden. Het dorp zelf staat vooral bekend om zijn steengroeve. Op bepaalde dagen kunt u hier zelf naar mineralen en fossielen graven. Verder kunt u ook de kart- of bowlingbaan bezoeken.

 

In de zomer vinden er diverse activiteiten plaats in de omgeving van ‘t Bos. Zo is publiektrekker de Zwarte Cross een mooi  voorbeeld van drie dagen muziek, entertainment en gezelligheid met het hele gezin. Vergeet niet om nog te genieten van de gezellige recreatieplas ’t Hilgelo of de Rosenheage.  Met een bezoek aan het Strandbad en het tropisch zwemparadijs in Bocholt (Duitsland) is uw vakantie helemaal compleet.

 

 

 Klik hier om naar de website van dit bungalowpark te gaan.