Recreatiepark Het Winkel

In hartje van de Achterhoek, in Winterswijk, vind je Recreatiepark Het Winkel. Ons park bevindt zich in een bosrijke omgeving, waar u optimaal kunt genieten van de Achterhoekse rust.

In en rondom Recreatiepark Het Winkel is veel te beleven. De omgeving biedt volop gelegenheid om te wandelen, te fietsen of om de geschiedenis te ontdekken. Voor iedereen zijn er voldoende bezigheden op het park zoals lekker zwemmen in ons verwarmde zwembad met glijbaan of relaxen in onze wellness. Onze uitstekende horeca voorzieningen zorgen er ook voor dat je heerlijk kunt eten en drinken op ons park. Daarnaast vermaakt ons animatieteam jong en oud met leuke activiteiten.

Niet alleen op het park is veel te doen, ook de omgeving van Winterswijk leent zich uitstekend voor leuke dagjes weg in de Achterhoek. Wandel door het aangrenzende natuurgebied, maak kennis met de eeuwenoude historie of maak mooie fietstochten door de omgeving.

Op ons park geniet u van rust, ruimte, sfeer en volop gelegenheid om actief bezig te zijn, de ideale combinatie voor volop vakantiegevoel!

Het winkel beschikt over 10 bungalows van 4 tot 6 personen.

 

Faciliteiten:
twee tennisbanen
verwarmd buitenzwembad
voetbalveld
volleybalveld
twee kegelbanen
binnen en buiten speeltuin
reuzenglijbaan
springkussen
kinderboerderij
sauna
visvijver

Huisdieren: toegestaan

 

 

 

Klik hier om naar de website van dit bungalowpark te gaan.